Marktomvang voor milde hybride voertuigen groeit met 5.196,97 duizend eenheden van 2022 tot 2027: een beschrijvende analyse van het klantenlandschap, leveranciersbeoordeling en marktdynamiek

NEW YORK, 17 januari 2023 /PRNewswire/ — De wereldwijde markt voor mild hybride voertuigen grootte zal naar schatting toenemen met 5.196,97 duizend eenheden. Het groeimomentum van de markt zal versnellen met een CAGR van 31,04% tussen 2022 en 2027– vraag een voorbeeldrapportage aan

Technavio heeft zijn nieuwste marktonderzoeksrapport met de titel Global Mild Hybrid Vehicles Market 2023-2027 aangekondigd

Wereldwijde Mild Hybrid Vehicles-markt – Leveranciersanalyse
Aanbiedingen van leveranciers –

 • Bayerische Motoren Werke AG – Het bedrijf biedt een mild hybride voertuig genaamd BMW 48 V Mild Hybrid Technology met automatische en start-stopfuncties.

 • Ford Motor Co. – Het bedrijf biedt milde hybride voertuigen zoals de Fiat FireFly-serie met 70 pk 3-cilindermotor gecombineerd met een 3,6 kW riemgeïntegreerd elektrisch startgeneratorsysteem en 11 aH lithiumbatterij.

 • General Motors Co- Het bedrijf biedt milde hybride elektrische voertuigen aan, namelijk Puma SUV, Fiesta, Focus, Kuga SUV en mild hybride bestelwagens.

 • Great Wall Motor Co Ltd – Het bedrijf biedt milde hybride voertuigen aan, met Orlando varianten met 48V mild hybrid-technologie met Auto Start, Eboost, Smart Charge, Brake Energy Regeneration en Eidle-faciliteiten.

 • Voor meer informatie over leveranciers en hun aanbod – Koop het rapport!

leverancierslandschap –

De wereldwijde markt voor mild hybride voertuigen is dat wel geconcentreerd. Enkele prominente leveranciers die milde hybride voertuigen op de markt aanbieden zijn Bayerische Motoren Werke AG, China FAW Group Co. Ltd., FCA Italy SpA, Ford Motor Co., General Motors Co., Great Wall Motor Co. Ltd., Honda Motor Co. Ltd, Hyundai Motor Group, Mahindra en Mahindra Ltd., Mercedes Benz Group AG, Renault SAS, Stellantis NV, Suzuki Motor Corp., Tata Sons Pvt. Ltd., Toyota Motor Corp., Volkswagen AG, Volvo Car Corp., BYD Electronic Co. Ltd. en Mitsubishi Corp. en anderen.

Verkopers op de markt concurreren op basis van verschillende factoren, zoals kwaliteit, prijs, service, merkimago, distributie en marketing. Grote leveranciers richten zich op het verwerven van kleine merken om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden. De toenemende concurrentie tussen de leveranciers kan leiden tot een daling van de productprijzen, wat een negatieve invloed kan hebben op de winstmarges en de groei van de markt. Bovendien kunnen technologische ontwikkelingen van één speler op de markt bestaande of toekomstige producten van leveranciers overbodig of onrendabel maken. De marktomzet zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting toenemen als gevolg van de stijgende vraag naar mild-hybride technologie.

Wereldwijde markt voor mild hybride voertuigen – Klantenlandschap
Om bedrijven te helpen bij het evalueren en ontwikkelen van groeistrategieën, schetst het rapport:

Wereldwijde markt voor mild hybride voertuigen – Segmentatiebeoordeling

Segmentoverzicht
Technavio heeft de markt gesegmenteerd op type (personenwagen en bedrijfswagen) en vermogen (48V en hoger en minder dan 48V).

 • De personenauto’s segment zal tijdens de prognoseperiode aanzienlijk groeien. Het segment personenauto’s domineert de auto-industrie, die de groei van dit segment stimuleert. De implementatie van strenge emissie- en brandstofbesparingsnormen en overheidsstimulansen die de aankoop en acceptatie van mild hybride voertuigen bevorderen, stuwen ook de groei van het segment. Mild hybride voertuigen zijn zuiniger dan traditionele personenauto’s, omdat ze elektriciteit uit autoaccu’s gebruiken voor start-stopfuncties of om kruissnelheden te bereiken. Daarom wordt verwacht dat het segment gedurende de prognoseperiode snel zal groeien.

Geografie overzicht
Op basis van geografie is de wereldwijde markt voor mild hybride voertuigen gesegmenteerd in APAC, Noord Amerika, Europa, Midden-Oosten en Afrikaen Zuid-Amerika. Het rapport biedt bruikbare inzichten en schat de bijdrage van alle regio’s aan de groei van de wereldwijde Mild Hybrid Vehicles-markt.

 • APAC wordt geschat op 46% van de groei van de wereldmarkt tijdens de prognoseperiode. China, Indië, Zuid-Koreaen Japan zijn leiders in de verkoop en productie van auto’s. Ontwikkelingen in infrastructuur en industrialisatie hebben geleid tot een aanzienlijke vraag naar elektrische voertuigen (EV’s) in APAC. Het discretionaire inkomen van mensen is in APAC gegroeid, evenals de economische omstandigheden van landen zoals China en Japan zijn verbeterd. Dit heeft op zijn beurt de verkoop van auto’s doen toenemen. Dergelijke factoren zullen de groei van de markt tijdens de prognoseperiode in APAC stimuleren.

Download een voorbeeldrapport

Wereldwijde markt voor mild hybride voertuigenMarkt dynamiek

Toonaangevende chauffeurs – Strenge regelgeving voor emissiecontrole zorgen voor de groei van de markt. Bezorgdheid over milieuvervuiling heeft geleid tot strenge emissievoorschriften in de VS en Europese landen. De Amerikaanse EPA heeft haar regelgeving voor voertuigemissies herzien. Dit voedt de groei van de wereldwijde markt voor mild hybride voertuigen. Een groeiend bewustzijn bij de consument en strikte emissievoorschriften dwingen OEM’s in de auto-industrie tot het produceren van lichte hybride en elektrische voertuigen die minder broeikasgassen uitstoten dan benzine- en dieselvoertuigen. Deze factoren zullen de groei van de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Belangrijkste trends – Recente ontwikkelingen zijn een belangrijke trend in de markt. In 2021 lanceerde General Motors zijn Buick GL8 Classic met een 48V mild hybrid-aandrijflijn in China. In 2020 lanceerde Chevrolet vijf nieuwe Orlando varianten binnen China, die zijn voorzien van 48V mild hybrid-technologie. Vanaf 2021 werkte Nissan aan een mild-mild hybride GT-R-model, dat een 48-volt mild-mild hybridesysteem zou hebben. In 2021 onthulde Mercedes-Benz twee modellen diesel milde hybrides, namelijk GLE en GLE Coupé. Dergelijke ontwikkelingen zullen tijdens de prognoseperiode de vraag naar mild-hybride voertuigen doen toenemen.

Flinke uitdagingen – De stijgende vraag naar BEV’s en FCEV’s daagt de groei van de markt uit. De vraag naar batterij-elektrische voertuigen (BEV’s) en brandstofcel-elektrische voertuigen (FCEV’s) neemt toe. Autofabrikanten zoals Tesla Inc. (Verenigde Staten van Amerika) en Volkswagen AG (Duitsland) richten zich op de ontwikkeling van BEV’s. Daarnaast voeren overheden maatregelen uit en stimuleren ze het gebruik van brandstofcelvoertuigen in de transportsector, waardoor de vraag naar brandstofcellen in de auto- en transportindustrie zal toenemen. Dergelijke factoren zullen naar verwachting de groei van de markt tijdens de prognoseperiode beperken.

Drivers, trends en uitdagingen hebben een impact op de marktdynamiek, die van invloed kan zijn op bedrijven. Vind enkele inzichten uit een voorbeeldrapport!

Wat zijn de belangrijkste gegevens die worden behandeld in dit marktrapport voor mild hybride voertuigen?

 • CAGR van de markt tijdens de prognoseperiode

 • – Gedetailleerde informatie over factoren die de marktgroei van mild hybrid voertuigen tussen 2023 en 2027 zullen stimuleren

 • – Nauwkeurige schatting van de omvang van de Mild Hybrid Vehicles-markt en haar bijdrage aan de moedermarkt

 • Nauwkeurige voorspellingen over aankomende trends en veranderingen in consumentengedrag

 • Groei van de markt voor mild hybride voertuigen in APAC, Noord Amerika, Europa, Midden-Oosten en Afrikaen Zuid-Amerika

 • Een grondige analyse van het concurrentielandschap van de markt en gedetailleerde informatie over leveranciers

 • – Uitgebreide analyse van factoren die de groei van Mild Hybrid Vehicles-marktverkopers zullen uitdagen

Krijg direct toegang tot meer dan 17.000 marktonderzoeksrapporten.

Het ABONNEMENT-platform van Technavio

Gerelateerde rapporten:

De markt voor hybride elektrische voertuigen zal naar schatting groeien met een CAGR van 30,88% tussen 2022 en 2027. De omvang van de markt zal naar verwachting toenemen met 17.098,51 duizend eenheden. Dit rapport behandelt uitgebreid de marktsegmentatie naar voortstuwing (volledige HEV’s, milde HEV’s en PHEV’s), voertuigtype (personenauto’s en bedrijfsvoertuigen) en geografie (APAC, Europa, Noord Amerika, Zuid-Amerikaen Midden-Oosten en Afrika).

De markt voor hybride voertuigen grootte zal naar verwachting toenemen 722,82 miljard dollar van 2021 tot 2026 tegen een versnellende CAGR van 26,37%. In dit rapport wordt uitgebreid ingegaan op de segmentering naar voertuigtype (personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en zware bedrijfsvoertuigen) en geografie (APAC, Noord Amerika, Europa, Midden-Oosten en Afrikaen Zuid-Amerika)

Marktomvang voor milde hybride voertuigen

Dekking rapporteren

Details

Paginanummer

161

Basisjaar

2022

Historische periode

2017-2021

Voorspellingsperiode

2023-2027

Groeimomentum & CAGR

Versnel met een CAGR van 31,04%

Marktgroei 2023-2027

5.196,97 duizend stuks

Marktstructuur

Geconcentreerd

Jaar op jaar groei 2022-2023 (%)

29.32

Regionale analyse

APAC, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika

Uitvoeren van marktbijdrage

APAC op 46%

Sleutellanden

VS, China, Duitsland, Frankrijk en het VK

Competitief landschap

Toonaangevende leveranciers, marktpositionering van leveranciers, concurrentiestrategieën en brancherisico’s

Sleutelbedrijven geprofileerd

Bayerische Motoren Werke AG, China FAW Group Co. Ltd., FCA Italy SpA, Ford Motor Co., General Motors Co., Great Wall Motor Co. Ltd., Honda Motor Co. Ltd., Hyundai Motor Group, Mahindra and Mahindra Ltd., Mercedes Benz Group AG, Renault SAS, Stellantis NV, Suzuki Motor Corp., Tata Sons Pvt. Ltd., Toyota Motor Corp., Volkswagen AG, Volvo Car Corp., BYD Electronic Co. Ltd. en Mitsubishi Corp.

Markt dynamiek

Analyse van de moedermarkt, marktgroeifactoren en -obstakels, snelgroeiende en langzaam groeiende segmentanalyse, COVID-19-impact- en herstelanalyse en toekomstige consumentendynamiek, en analyse van de marktomstandigheden voor de prognoseperiode.

Klantgerichtheid

Als ons rapport niet de gegevens bevat waarnaar u op zoek bent, kunt u contact opnemen met onze analisten en segmenten op maat laten maken.

Klantgerichtheid

Als ons rapport niet de gegevens bevat waarnaar u op zoek bent, kunt u contact opnemen met onze analisten en segmenten op maat laten maken.

Blader door Technavio’s marktrapporten voor consumentengoederen

Inhoudsopgave

1. Samenvatting

2 Marktlandschap

3 Marktafmetingen

4 Historische marktomvang

5 Vijfkrachtenanalyse

6 Marktsegmentatie op type

7 Marktsegmentatie op capaciteit

8 Klantenlandschap

9 Geografisch landschap

10 drijfveren, uitdagingen en trends

11 leverancierslandschap

12 Leveranciersanalyse

13 Bijlage

Over ons
Technavio is een toonaangevend wereldwijd technologieonderzoeks- en adviesbureau. Hun onderzoek en analyse richten zich op opkomende markttrends en bieden bruikbare inzichten om bedrijven te helpen marktkansen te identificeren en effectieve strategieën te ontwikkelen om hun marktposities te optimaliseren. Met meer dan 500 gespecialiseerde analisten bestaat de rapportbibliotheek van Technavio uit meer dan 17.000 rapporten en er komen er nog steeds bij, die 800 technologieën dekken, verspreid over 50 landen. Hun klantenbestand bestaat uit ondernemingen van elke omvang, waaronder meer dan 100 Fortune 500-bedrijven. Dit groeiende klantenbestand vertrouwt op Technavio’s uitgebreide dekking, uitgebreid onderzoek en bruikbare marktinzichten om kansen in bestaande en potentiële markten te identificeren en hun concurrentieposities binnen veranderende marktscenario’s te beoordelen.

Contact
Technavio-onderzoek
Jesse Maida
Media- en marketingmedewerker
VS: +1 844 364 1100
VK: +44 203 893 3200
E-mail: [email protected]
Website: www.technavio.com/

Wereldwijde markt voor mild hybride voertuigen 2023-2027

Wereldwijde markt voor mild hybride voertuigen 2023-2027

beslissing

beslissing

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/mild-hybrid-vehicles-market-size-to-grow-by-5-196-97-thousand-units-from-2022 -tot-2027-een-beschrijvende-analyse-van-de-beoordeling-van-het-klantlandschap-leveranciers-en-marktdynamiek—technavio-301722200.html

BRON Technavio