Marktomvang voor kinderwagens en kinderwagens groeit van 2022 tot 2027 met USD 1438,82 miljoen: een beschrijvende analyse van het klantenlandschap, leveranciersbeoordeling en marktdynamiek

NEW YORK, 17 januari 2023 /PRNewswire/ — De wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens grootte wordt geschat op toenemen met USD 1.438,82 miljoen. Het groeimomentum van de markt zal toenemen bij een CAGR van 6,12%.

Technavio heeft zijn nieuwste marktonderzoeksrapport met de titel Global Baby Stroller and Pram Market 2023-2027 aangekondigd

Ontdek enkele inzichten over de marktomvang voordat u het volledige rapport koopt -Vraag een voorbeeldrapport aan

Wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens – Klantenlandschap
Om bedrijven te helpen bij het evalueren en ontwikkelen van groeistrategieën, schetst het rapport:

Wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens – Leveranciersanalyse
Leverancierslandschap – De wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens is gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende wereldwijde en regionale leveranciers. Een paar prominente verkopers die kinderwagens en kinderwagens op de markt aanbieden, zijn dat wel Artsana Spa, Baby Bunting Group Ltd., Baby Trend Inc., BRITAX ROMER Kindersicherheit GmbH, Bugaboo North America Inc., Combi Corp., CYBEX GmbH, Dorel Industries Inc., Evenflo Co. Inc., HunyHuny Overseas Pvt. Ltd., Engeland Verenigde Staten van Amerika Inc., Johnston Prams and Buggies Ltd., Newell Brands Inc., Nuna International BV, Peg Perego SpA, Pigeon Stroller, Reliance Retail Ltd., SND Digital Retails LLP, Summer Infant Inc. en TRIOS VENTURES PTY LTD en anderen.
De wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens bevindt zich in een groeifase. Dit impliceert dat de markt in kwestie wordt gekenmerkt door veranderende levensstijlen in combinatie met de opkomst van eenoudergezinnen en kerngezinnen, innovatie en portfolio-uitbreiding die leiden tot premiumisatie van producten, en de groeiende vraag naar multifunctionele kinderwagens.

Aanbiedingen van leveranciers –

 • Artsana-spa: Het bedrijf biedt kinderwagens en kinderwagens aan onder het merk Recaro Kids.

 • Baby Bunting Group Ltd: Het bedrijf biedt kinderwagens en kinderwagens zoals Childcare Vogue Lite Stroller Grey, Uppababy Vista V2 Stroller Black en Jengo Strand Pram And Bassinet-Moon.

 • Baby Trend Inc.: Het bedrijf biedt kinderwagens en kinderwagens aan, zoals Expedition 2-in-1 Stroller Wagon PLUS, Sit N Stand 2.0 Stroller en Passport Bassinet Stroller.

 • BRITAX ROMER Kindersicherheit GmbH: Het bedrijf biedt kinderwagens en kinderwagens zoals B-AGILE M, B-AGILE R en B-AGILE DOUBLE.

 • Bugaboo North America Inc: Het bedrijf biedt kinderwagens en kinderwagens aan onder de merken Lynx en Donkey 5 Mono.

 • Voor meer informatie over de leverancier en zijn aanbod – Koop het rapport!

Wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens – Segmentatiebeoordeling

Segmentoverzicht
Technavio heeft de markt gesegmenteerd op basis van distributiekanaal (offline en online), eindgebruiker (baby comfort kinderwagen, kinderwagens, baby comfort kinderwagen, baby 3-wieler wandelwagen en tandem kinderwagen) en geografie (Europa, Noord AmerikaAPAC, Zuid-Amerikaen Midden-Oosten en Afrika).

 • Segmentbeschrijving – De groei van het marktaandeel van de offline segment tijdens de prognoseperiode hoger zal zijn dan de andere segmenten. Klanten kiezen ervoor om kinderwagens en kinderwagens bij speciaalzaken aan te schaffen vanwege de productkennis en persoonlijke begeleiding van de verkoopmedewerkers. Het stelt klanten in staat om de nieuwste functies van kinderwagens beter te begrijpen. Gespecialiseerde retailers, die meer dan 60% van de offline-industrie uitmaken, zullen de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Geografie overzicht
Door geografieis de wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens opgedeeld in Europa, Noord AmerikaAPAC, Zuid-Amerikaen Midden-Oosten en Afrika. Het rapport biedt bruikbare inzichten en schat de bijdrage van alle regio’s aan de groei van de wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens.

 • Europa zal tijdens de prognoseperiode 32% van de groei van de markt voor zijn rekening nemen. Kinderwagens voor baby’s worden veel gebruikt in Europa als gevolg van de relatieve stijging van het beschikbare inkomen van het huishouden, waardoor werkende ouders in de loop der jaren meer konden uitgeven aan babyverzorgingsartikelen, waaronder autostoelen, kinderwagens, kinderwagens, wiegjes en andere artikelen. Dit gaf de leveranciers een uitstekende gelegenheid om uit te breiden en door te breken op de Europese markt voor kinderwagens en kinderwagens. Bijkomende elementen die hebben bijgedragen aan de expansie van deze industrie zijn onder meer toenemende verstedelijking, verschuivende levensstijlen van ouders, tweeverdienershuishoudens en blootstelling aan online platforms.

Download een voorbeeldrapport

Wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagensMarkt dynamiek

Belangrijkste drijfveren – De veranderende levensstijlen in combinatie met de toename van eenoudergezinnen en kerngezinnen zijn met name de drijvende kracht achter de groei van de markt. Eenoudergezinnen en kerngezinnen zoeken naar opties voor babyverzorging die hun leven kunnen vereenvoudigen en vergemakkelijken. Een van hun grootste zorgen is om het kind van de ene plek naar de andere te krijgen. Kinderwagens en kinderwagens zijn de meest populaire keuzes onder ouders om baby’s gemakkelijk en comfortabel te vervoeren. De vraag naar kinderwagens en kinderwagens wordt gedreven door het toenemende aantal kerngezinnen en alleenstaande ouders over de hele wereld. Deze trend zal naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt gedurende de prognoseperiode.

Belangrijkste trends – De opkomende vraag naar milieuvriendelijke kinderwagens is de belangrijkste trend in de markt. Om te voorkomen dat hun kinderen gewond raken, maken moderne ouders zich grote zorgen over de materialen die worden gebruikt om kinderwagens te bouwen. Ouders van pasgeborenen zijn nieuwsgierig naar de fabricageprocessen, de gevaren van de chemicaliën die bij de productie van de kinderwagen worden gebruikt en de herbruikbaarheid van de kinderwagen bij het kopen van een kinderwagen voor hun baby. Als gevolg hiervan leggen bedrijven die kinderwagens aanbieden meer nadruk op het naleven van veiligheidsvoorschriften en het leveren van milieuvriendelijke kinderwagens aan klanten. Vanwege de recente trend om milieuvriendelijke babyartikelen, waaronder kinderwagens, te adopteren, zal de vraag naar dit soort kinderwagens gedurende de geprojecteerde periode toenemen.

Grote uitdagingen – De korte levenscyclus van kinderwagens en kinderwagens is de grootste uitdaging in de markt. Babyspullen zoals kinderwagens en wiegen moeten worden aangepast aan de leeftijd, het gewicht en de grootte van een kind, omdat baby’s snel groeien. Bovendien is het voor klanten oneconomisch om vaak de maat van de kinderwagen te veranderen vanwege de hoge prijs van kinderwagens en kinderwagens. Kinderwagens hebben een houdbaarheidsdatum en klanten wordt geadviseerd ze niet meer te gebruiken als de houdbaarheidsdatum is bereikt, omdat de zon de producten na verloop van tijd kan beschadigen. Klanten kunnen er daarom voor kiezen om geen kinderwagens of kinderwagens te kopen, wat het volume van de verkoop van deze producten in de voorspelde periode kan verminderen.

Drijfveer, trend en uitdagingen zijn de factoren van de marktdynamiek die uitspraken doen over de gevolgen en duurzaamheid van de bedrijven. Vind enkele inzichten uit een voorbeeldrapport!

Wat zijn de belangrijkste gegevens die worden behandeld in dit marktrapport voor kinderwagens en kinderwagens?

 • CAGR van de markt tijdens de prognoseperiode

 • – Gedetailleerde informatie over factoren die de marktgroei van Kinderwagens en kinderwagens tussen 2023 en 2027 zullen stimuleren

 • – Nauwkeurige schatting van de omvang van de kinderwagen- en kinderwagenmarkt en haar bijdrage aan de moedermarkt

 • Nauwkeurige voorspellingen over aankomende trends en veranderingen in consumentengedrag

 • Groei van de markt voor kinderwagens en kinderwagens Europa, Noord AmerikaAPAC, Zuid-Amerikaen Midden-Oosten en Afrika

 • Een grondige analyse van het concurrentielandschap van de markt en gedetailleerde informatie over leveranciers

 • – Uitgebreide analyse van factoren die de groei van Kinderwagen en kinderwagen-marktverkopers zullen uitdagen

Krijg direct toegang tot meer dan 17.000 marktonderzoeksrapporten.

Het ABONNEMENT-platform van Technavio

Gerelateerde rapporten:

Camera-accessoires-markt per type, distributiekanaal en geografie – voorspelling en analyse 2023-2027: De markt voor camera-accessoires zal naar schatting groeien met een CAGR van 3,71% tussen 2022 en 2027. De omvang van de markt zal naar verwachting met toenemen 856,09 miljoen dollar. De grote vraag naar geavanceerde digitale camera’s stimuleert met name de marktgroei, hoewel factoren zoals de dalende kosten van camera-accessoires de marktgroei kunnen belemmeren.

Wereldwijde Massage Equipment-markt per product, eindgebruiker, type en geografie – voorspelling en analyse 2023-2027: De markt voor massageapparatuur wordt geschat op toenemen bij een CAGR van 10,54% tussen 2022 en 2027. De omvang van de markt zal naar verwachting met toenemen USD 17.294,31 miljoen. Met name het toenemende aantal massagesalons en fysiotherapieklinieken stuwt de marktgroei, hoewel factoren als de verschuiving naar traditionele massagetherapieën de marktgroei kunnen belemmeren.

Marktomvang voor kinderwagens en kinderwagens

Dekking rapporteren

Details

Paginanummer

165

Basisjaar

2022

Historische periode

2017-2021

Voorspellingsperiode

2023-2027

Groeimomentum & CAGR

Versnel met een CAGR van 6,12%

Marktgroei 2023-2027

1438,82 miljoen dollar

Marktstructuur

Gefragmenteerd

Jaar op jaar groei 2022-2023 (%)

5.06

Regionale analyse

Europa, Noord-Amerika, APAC, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika

Uitvoeren van marktbijdrage

Europa op 32%

Sleutellanden

VS, China, Japan, Duitsland en het VK

Competitief landschap

Toonaangevende leveranciers, marktpositionering van leveranciers, concurrentiestrategieën en brancherisico’s

Sleutelbedrijven geprofileerd

Artsana Spa, Baby Bunting Group Ltd., Baby Trend Inc., BRITAX ROMER Kindersicherheit GmbH, Bugaboo North America Inc., Combi Corp., CYBEX GmbH, Dorel Industries Inc., Evenflo Co. Inc., HunyHuny Overseas Pvt. Ltd., Inglesina USA Inc., Johnston Prams and Buggies Ltd., Newell Brands Inc., Nuna International BV, Peg Perego SpA, Pigeon Stroller, Reliance Retail Ltd., SND Digital Retails LLP, Summer Infant Inc. en TRIOS VENTURES PTY LTD

Markt dynamiek

Analyse van de moedermarkt; Marktgroei-inductoren en -obstakels; Snelgroeiende en langzaam groeiende segmentanalyse voor de prognoseperiode

Klantgerichtheid

Als ons rapport niet de gegevens bevat waarnaar u op zoek bent, kunt u contact opnemen met onze analisten en segmenten op maat laten maken.

Klantgerichtheid

Als ons rapport niet de gegevens bevat waarnaar u op zoek bent, kunt u contact opnemen met onze analisten en segmenten op maat laten maken.

Blader naar Technavio “Consumer Discretionary” onderzoeksrapporten

Inhoudsopgave

1. Samenvatting

2 Marktlandschap

3 Marktafmetingen

4 Historische marktomvang

5 Vijfkrachtenanalyse

6 Marktsegmentatie per distributiekanaal

7 Marktsegmentatie per eindgebruiker

8 Klantenlandschap

9 Geografisch landschap

10 drijfveren, uitdagingen en trends

11 leverancierslandschap

12 Leveranciersanalyse

13 Bijlage

Over ons
Technavio is een toonaangevend wereldwijd technologieonderzoeks- en adviesbureau. Hun onderzoek en analyse richten zich op opkomende markttrends en bieden bruikbare inzichten om bedrijven te helpen marktkansen te identificeren en effectieve strategieën te ontwikkelen om hun marktposities te optimaliseren. Met meer dan 500 gespecialiseerde analisten bestaat de rapportbibliotheek van Technavio uit meer dan 17.000 rapporten en er komen er nog steeds bij, die 800 technologieën dekken, verspreid over 50 landen. Hun klantenbestand bestaat uit ondernemingen van elke omvang, waaronder meer dan 100 Fortune 500-bedrijven. Dit groeiende klantenbestand vertrouwt op Technavio’s uitgebreide dekking, uitgebreid onderzoek en bruikbare marktinzichten om kansen in bestaande en potentiële markten te identificeren en hun concurrentieposities binnen veranderende marktscenario’s te beoordelen.

Contact
Technavio-onderzoek
Jesse Maida
Media- en marketingmedewerker
VS: +1 844 364 1100
VK: +44 203 893 3200
E-mail: [email protected]
Website: www.technavio.com/

Wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens 2023-2027

Wereldwijde markt voor kinderwagens en kinderwagens 2023-2027

beslissing

beslissing

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/baby-stroller-and-pram-market-size-to-grow-by-usd-1438-82-million-from-2022 -tot-2027-een-beschrijvende-analyse-van-de-beoordeling-van-het-klantlandschap-vendor-en-marktdynamiek—technavio-301722174.html

BRON Technavio