Marktomvang biometrische sensoren bereikt USD 3,5829 miljoen

TOKYO, 17 januari 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — The Global Markt voor biometrische sensoren Omvang verzamelde in 2021 USD 1.319,5 miljoen en zal tegen 2030 een marktomvang van USD 3.582,9 miljoen bereiken, groeiend met een CAGR van 11,9% van 2022 tot 2030.

Biometrische sensoren Marktoverzicht

Biometrische sensoren zijn apparaten of technologieën die worden gebruikt om unieke fysiologische of gedragskenmerken van een individu vast te leggen en te meten, zoals vingerafdrukken, gelaatstrekken, irispatronen, stempatronen of handgeometrie. Deze metingen worden vervolgens gebruikt om de identiteit van het individu te identificeren of te verifiëren. Biometrische sensortechnologie kan worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: fysiologisch en gedragsmatig.

Fysiologische biometrie, zoals vingerafdrukken en irisscans, meten de unieke kenmerken van het lichaam van het individu. Gedragsbiometrie, zoals stemherkenning en handgeometrie, meet de unieke kenmerken van het gedrag van het individu. Deze metingen worden vervolgens omgezet in digitale gegevens, die kunnen worden verwerkt, opgeslagen en vergeleken met andere gegevens in een database om de identiteit van het individu te verifiëren.

De markt voor biometrische sensoren verwijst naar de markt voor apparaten en technologieën die biometrische gegevens gebruiken, zoals vingerafdrukken, gezichtsherkenning en irisscans, om personen te identificeren en te authenticeren. Deze sensoren worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder beveiliging en toegangscontrole, mobiele apparaten en de gezondheidszorg. De verschillende eindgebruikersindustrieën zijn de gezondheidszorg, het bankwezen en de overheid.

De markt voor biometrische sensoren wordt voortgestuwd door de toenemende vraag naar veilige en handige authenticatiemethoden, evenals de groeiende behoefte aan nauwkeurige identificatie in verschillende industrieën. De markt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien, gedreven door technologische vooruitgang en de toenemende acceptatie van biometrische sensoren in een verscheidenheid aan toepassingen.

Apple heeft het gezichtsherkenningssysteem in hun iPhones geïntroduceerd sinds de lancering van Iphone X, aangezien gezichts-ID-sensoren op grote schaal worden gebruikt in smartphones voor het doen van betalingen, toegang tot gevoelige informatie en het ontgrendelen van de telefoon.

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor biometrische sensoren zijn Apple, Samsung, Microsoft, Fujitsu en NEC.

Vraag een gratis voorbeeldrapport aan @ https://www.acumenresearchandconsulting.com/request-sample/3116

Markt voor biometrische sensoren Rapportage:

Markt Markt voor biometrische sensoren
Markt voor biometrische sensoren Maat 2021 USD 1.319,5 miljoen
Markt voor biometrische sensoren Voorspelling 2030 USD 3.582,9 miljoen
Markt voor biometrische sensoren CAGR gedurende 2022 – 2030 11,9%
Markt voor biometrische sensoren Analyseperiode 2018 – 2030
Markt voor biometrische sensoren Basisjaar 2021
Markt voor biometrische sensoren Voorspellingsgegevens 2022 – 2030
Segmenten bedekt Op product, op toepassing, op eindgebruik en op geografie
Markt voor biometrische sensoren Regionale reikwijdte Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika
Belangrijkste bedrijven geprofileerd CROSSMATCH Technologies Inc, Fujitsu, Fulcrum Biometrics, IDEX ASA, Infineon Technologies, Precise Biometrics AB, NEC Corporation, SAFRAN SA, Thales Group en ZKTECO Inc.
Dekking rapporteren Markttrends, drijfveren, beperkingen, concurrentieanalyse, spelersprofilering, regelgevingsanalyse

Biometrische sensoren Marktonderzoeksrapport Hoogtepunten en statistieken

 • De wereldwijde marktomvang voor biometrische sensoren wordt geschat op 1,3195 miljard dollar in 2021 en zal naar verwachting in 2030 3,5829 miljard dollar bedragen, en groeit met een CAGR van 11,9% gedurende de prognoseperiode.
 • Het technologiesegment voor vingerafdrukherkenning heeft tijdens de prognoseperiode het grootste marktaandeel voor biometrische sensoren, dankzij de brede acceptatie in mobiele apparaten.
 • Het zorgsegment zal naar verwachting tijdens de prognoseperiode groeien met de snelste CAGR, vanwege het toenemende gebruik van biometrische sensoren in zorgtoepassingen zoals patiëntidentificatie, beheer van medische dossiers en toegangscontrole.
 • De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het snelst groeien en Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel voor biometrische sensoren van alle andere regio’s.
 • De belangrijkste spelers op de markt voor biometrische sensoren zijn onder andere Apple, Samsung, Microsoft, Fujitsu, NEC, 3M, Bio-Key International, Crossmatch Technologies, Inc., Gemalto NV en HID Global Corporation.

Trends in de markt voor biometrische sensoren

 • Vooruitgang in technologie: biometrische sensoren worden steeds geavanceerder en nauwkeuriger, wat leidt tot een grotere acceptatie in verschillende toepassingen.
 • Groeiende vraag naar meervoudige authenticatie: organisaties zijn op zoek naar veiligere authenticatiemethoden en biometrische sensoren worden gecombineerd met andere vormen van authenticatie, zoals op wachtwoorden gebaseerde systemen, om een ​​extra beveiligingslaag te bieden.
 • Toenemende acceptatie in de gezondheidszorg: Biometrische sensoren worden in de gezondheidszorg gebruikt om de identificatie van patiënten en de toegangscontrole te verbeteren en om medische dossiers te beheren.
 • Stijgende vraag naar biometrische sensoren in overheids- en militaire toepassingen: regeringen en legers gebruiken biometrische sensoren om personen te identificeren en te authenticeren en om gevoelige informatie te beveiligen.
 • Stijgende vraag naar authenticatie op afstand: Met de covid-19-pandemie is authenticatie op afstand een noodzakelijke stap geworden om fysiek contact te vermijden en daarvoor worden steeds vaker biometrische sensoren gebruikt.
 • Groeiende trend van biometrie als een service: Biometrie als een service wordt steeds populairder, waardoor bedrijven hun biometrische behoeften kunnen uitbesteden aan een derde partij.

Marktdynamiek voor biometrische sensoren

 • Groeiende acceptatie in financiële diensten: Banken en andere financiële instellingen gebruiken biometrische sensoren om klanten te authenticeren en transacties te beveiligen.
 • Biometrische sensoren voor IoT-apparaten: Biometrische sensoren worden geïntegreerd in IoT-apparaten om de beveiliging en toegangscontrole te verbeteren.
 • Toenemend gebruik van biometrische sensoren in de auto-industrie: biometrische sensoren worden in auto’s gebruikt om de identificatie van de bestuurder te verbeteren en om toegang te bieden tot de systemen van de auto.
 • Toenemende beveiligingsproblemen: met het groeiende aantal beveiligingsinbreuken en cyberaanvallen worden organisaties en individuen zich meer bewust van de behoefte aan veilige en betrouwbare authenticatiemethoden. Biometrische sensoren bieden een hoog beveiligingsniveau en worden daardoor steeds populairder.
 • Groeiende acceptatie van mobiele apparaten: de toenemende populariteit van smartphones en andere mobiele apparaten heeft geleid tot de wijdverspreide acceptatie van biometrische sensoren, met name vingerafdrukscanners en gezichtsherkenningssystemen.
 • Gemak: Biometrische sensoren bieden een handige en gemakkelijke manier om gebruikers te authenticeren, zonder dat er wachtwoorden of andere vormen van identificatie nodig zijn.
 • Kosteneffectiviteit: Biometrische sensoren worden steeds betaalbaarder en kosteneffectiever, waardoor ze toegankelijk worden voor een breder scala aan organisaties en individuen.
 • Overheidsvoorschriften: Overheidsvoorschriften en -wetten verplichten het gebruik van biometrische technologieën in bepaalde sectoren, zoals het bankwezen en de gezondheidszorg, wat leidt tot een toename van de vraag.
 • Toename van e-commerce en online transacties: naarmate e-commerce en online transacties blijven groeien, neemt ook de behoefte aan veilige en betrouwbare authenticatiemethoden toe, wat leidt tot de groei van de marktomvang voor biometrische sensoren.

Biometrische sensoren Marktgroei belemmerende factoren

Ondanks de aanzienlijke groei van de markt voor biometrische sensoren, zijn er verschillende factoren die de groei belemmeren. Een belangrijke factor is het gebrek aan standaardisatie en interoperabiliteit tussen verschillende biometrische technologieën. Dit kan het voor organisaties moeilijk maken om de juiste biometrische sensoren te kiezen voor hun specifieke behoeften, en kan ook het vermogen van verschillende systemen om naadloos samen te werken beperken. Een andere belangrijke factor zijn de hoge kosten voor het implementeren en onderhouden van biometrische sensoren, die een belemmering kunnen vormen voor kleine en middelgrote bedrijven. Daarnaast zijn privacy- en gegevensbeveiligingsproblemen ook een grote zorg voor veel individuen en organisaties, aangezien biometrische gegevens gevoelig en kwetsbaar kunnen zijn voor inbreuken. Bovendien kan een gebrek aan bewustzijn en technische kennis in bepaalde regio’s en industrieën ook de acceptatie van biometrische sensoren belemmeren.

Bekijk de gedetailleerde inhoudsopgave van het rapport @

https://www.acumenresearchandconsulting.com/table-of-content/biometric-sensors-market

Marktaandeel

 • Vingerafdrukherkenning: veel gebruikt in mobiele apparaten, laptops en andere consumentenelektronica.
 • Gezichtsherkenning: gebruikt om personen te identificeren en te authenticeren die veel worden gebruikt in beveiligingssystemen, mobiele apparaten enz.
 • Irisscan: deze technologie maakt gebruik van de unieke patronen in de iris voor identificatie en authenticatie die veel worden gebruikt in beveiligingssystemen, gezondheidszorg en andere toepassingen.
 • Spraakherkenning: maakt gebruik van de unieke kenmerken van iemands stem.
 • Handgeometrie: hier wordt authenticatie gedaan met behulp van de vorm en grootte van iemands hand.
 • Andere biometrische sensoren zijn aderherkenning, loopherkenning en toetsaanslagdynamiek.
 • Eindgebruikindustrie: gezondheidszorg, bankwezen en financiën, overheid, consumentenelektronica en andere.

Biometrische sensoren Marktoverzicht per regio

 • Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel voor biometrische sensoren dankzij de aanwezigheid van grote spelers zoals Apple, Microsoft enz. De VS en Canada zijn enkele van de rijkste en meest geavanceerde landen ter wereld met een grote vraag naar geavanceerde technologieën.
 • Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei in de marktomvang van biometrische sensoren hebben tijdens de voorspelde periode. India en China hebben twee van de grootste consumentenmarkten ter wereld, met een grote bevolking die smartphones en andere elektronische apparaten gebruikt. Deze twee landen behoren ook tot de snelst groeiende grote economieën ter wereld. China, Japan en Zuid-Korea hebben enkele van de grootste technologieconglomeraten
 • Europa zal naar verwachting ook een aanzienlijk marktaandeel voor biometrische sensoren hebben met de toenemende acceptatie van biometrische sensoren in verschillende eindgebruiksindustrieën zoals de gezondheidszorg, het bankwezen en de overheid.

Koop dit premium onderzoeksrapport –

https://www.acumenresearchandconsulting.com/buy-now/0/3116

Topspelers in biometrische sensoren-markt

Apple, Samsung, Microsoft, 3M Cogent, Fujitsu Limited, NEC Corporation, Crossmatch Technologies, Safran Identity & Security, ZKTeco Inc., Bio-Key International Inc., Fingerprint Cards AB, HID Global Corporation, IDEMIA, Imageware Systems Inc., Geïntegreerd Biometrics LLC,Iritech Inc.,M2SYS Technology,Precise Biometrics AB,Synaptics Inc.,Thales Group,ValidSoft Limited,Fingerprint Cards AB,Synaptics Incorporated,Validity Sensors, Inc.,Siemens AG

Blader door meer onderzoeksonderwerpen op Halfgeleider Gerelateerde rapporten:

Het globaal Commerciële displaymarkt Grootte verantwoord Amerikaanse Dollar 44.985 Million in 2021 en zal naar verwachting bereiken Amerikaanse Dollar 84.707 Million tegen 2030 met een aanzienlijke CAGR van 7,5% tijdens de voorspelde periode van 2022 tot 2030.

Het globaal 5G-chipsetmarkt verantwoord USD 1.612 miljoen in 2021 en zal naar verwachting bereiken 145.288 miljoen dollar tegen 2030 met een aanzienlijke CAGR van 66,3% tijdens de voorspelde periode van 2022 tot 2030.

Het globaal Markt voor slimme luidsprekers verantwoord USD 7.245 miljoen in 2020 en zal naar verwachting bereiken 29.021 miljoen dollar tegen 2028 met een aanzienlijke CAGR van 19,4% in de voorziene periode van 2021 tot 2028.

Wat betreft Acumen Onderzoek en advies:

Acumen Research and Consulting is een wereldwijde leverancier van marktinformatie en adviesdiensten voor informatietechnologie-, investerings-, telecommunicatie-, productie- en consumententechnologiemarkten. ARC helpt investeringsgemeenschappen, IT-professionals en bedrijfsleiders om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen over technologieaankopen en om groeistrategieën voor bedrijven te ontwikkelen om de concurrentie op de markt te ondersteunen. Met een teamgrootte van meer dan 100 analisten en een collectieve branche-ervaring van meer dan 200 jaar, verzekert Acumen Research and Consulting een combinatie van branchekennis en wereldwijde en landelijke expertise.

Volg ons op voor de laatste update Twitteren , Instagram en LinkedIn

Neem contact op:

Meneer Richard Johnson

Acumen Onderzoek en advies

VS: +13474743864

India: +918983225533

E-mailadres: [email protected]